Flügger Flutex 10

Produkt beskrivelse

Flügger Flutex 10 Butikspris 10 L. kr. 1.321,00

Billig tilbud kr. 679,00

Hvordan gør jeg ?

Flutex 10 bruges på indvendige vægge i brugsrum, køkken eller lign. på bar væg eller tidligere malet overflade. Flügger Flutex 10 fås i Hvid, Modehvid, RAL9010 og Råhvid og i 10 liters spande.

  • Silkemat, stærk og smudsafvisende overflade, der tåler rengøring
  • Lang rækkeevne, og hurtig at påføre
  • God allround kvalitet til vægge med højere krav til robusthed
  • Er mærket med EU-blomsten.
  • kulører kan i første brugsfase give afsmitning pga. overskudspigment.
  • Brug den indendørs på vægge fx i institutioner, kontorer, opholdsrum og gangarealer.
  • Silkemat vægmaling, som giver en smuk finish med afdæmpet glans. Er let at påføre, enkelt at genbehandle og giver en robust overflade, som tåler pletrengøring.

Diverse farvekort.

Miljømærket 🙂

Sikkerhedsdatablad klik her

Rækkeevne 8-10 m² pr liter

Produkt valg

Vejl. udsalg: 1.321,00DKK

Pris: 679,00DKK

Du sparer: 642,00DKK! (48.60%)

Loading Opdaterer kurv...
Ja til dag til dag. Bestil inden kl. 10 og du kan hente samme dag i Roskilde eller vi sender samme dag hvis du har valgt PostDanmark. Bemærk hele ordren skal være i kategorien Dag til dag levering.
Yderligere produktinformation

Skal du skifte farve kan det være nødvendigt at male to lag med denne mat glans 10 væg maling. Er væggen snavset skal den evt. let slibes og grundig rengørrres for at fjerne støv og fremmedlegemer.

Maling skal rulles på med en malerrulle, eller en pensel i kanterne, for at få den samme tykkelse over det hele, hvis du tager hul på en ny spand er det en god ide at hælde lidt af den gamle oveni eller starte på et hjørne så får du samme farve og glans der blev brugt til resten af væggen.
Det er en god ide at bruge den samme farve i alle rum for at opnå hele hjemmet koordineres, ved at harmonisere din maling farver fra rum til rum. Glans kan naturligvis varierer.

Du behøver kun at male en gang hvis du giver væggen et ensartet tykt lag over det hele, du må ikke trykke og klemme rulle mod væggen for at få mere maling ud, du skal hente mere maling i stedet, ellers ses det efterfølgende at det har fået et tyndere lag.

LoadingOpdatering...