Iso Paint Eternit Primer

Produkt beskrivelse

Iso Paint Eternit Primer vejl. udsalg kr. 2.599,00

Billig pris kr. 1.399,00

Hvordan gør jeg ?

Eternit Primer, er udviklet til at dobbelthæfte på spec. Fibercement plader, såvel nyere som ældre nedbrudte tagplader.

Eternit Primer vil forbedre det oprindelige materiale, og fylde de mange mikroskopiske huller ud i den afrensede overflade, samt prime de mange fibre der er blevet frilagte, efter højtryksrensningen. Eternit Primer egner sig også fremragende ovenpå andre former for mineralske overflader, så som cementtagsten og beton.

Eternit Primer er et produkt som efter tørring står med en total mat overflade. Eternit Primer er som udgangspunkt enten transparent, sort eller rødbrun, dette er grundfarver der er ideelle som baggrund for alle andre tagmalingsfarver, fra Teglrød, over antracit til Sort.

De vigtige funktioner i Eternit Primer er, at den baserer sig på to nyere, men testede bindemidler, der er udviklet til at tåle spec.  megen fugt og
temperatur-svingninger, desuden indeholder den specielle fyldstoffer og microfibre.

Eternit Primers kemiske sammensætning gør, at den ALTID skal bruges ufortyndet, samt at den dobbelt hæfter, d.v.s. den hæfter stærkt til den rensede fibercementplade, samtidigt med at den giver den efterfølgende behandling med Isonit tagmaling et perfekt overflade at hæfte på.

Eternit Primer genopretter styrken og sejheden i fibercement materialets sammensætning. Derved hindres fugt i at trænge ind i materialet og ødelægger den.

sikkerhedsdatablad

Rækkeevne 4-8 m2 pr l.

Produkt valg

Vejl. Udsalg: 2.599,00DKK

Pris: 1.399,00DKK

Du sparer: 1.200,00DKK! (46.17%)

Loading Opdaterer kurv...

Bestil inden torsdag d. 13-12 kl. 06.00, så du kan hente i Roskilde samme torsdag fra kl. 15 eller modtage det med posten fredag d.14-12

LoadingOpdatering...