Flügger Flutex S2. Refleksfri helmat, lav glans loftmaling

Produkt beskrivelse

Flügger Flutex S2 loftmaling 10 L. Butikspris kr. 899,00

Billig tilbud kr. 515,00

Hvordan gør jeg ?

Flügger Flutex S2 Loftmaling er helmat og fås i Hvid eller Råhvid. Lofter er normalt malet med lav glans maling, da høj glans og glatte overflader afslører fejl i overfladen. Derudover vil du ikke have refleksen.
Diverse farvekort.

Støvtør: 2 timer, Overmales: 4 timer

Sikkerhedsdatablad klik her

Rækkeevne 6-8 m² pr. liter

Produkt valg

Vejl. Udsalg: 899,00DKK

Pris: 515,00DKK

Du sparer: 384,00DKK! (42.71%)

Loading Opdaterer kurv...
Ja til dag til dag. Bestil inden kl. 10 og du kan hente samme dag i Roskilde eller vi sender samme dag hvis du har valgt PostDanmark. Bemærk hele ordren skal være i kategorien Dag til dag levering.
Yderligere produktinformation

Alle nye færdige lofter skal primes før malingen, inden du anvender en miljøvenlig loftmaling. Hvis du maler hele rummet, skal du først tage loftet og derefter gå videre til væggene.

Hvis du vil have en professionel finish, skal du kun bruge kvalitetsmaling med helt lav glans på dine lofter.

Du kan ikke dække store områder som lofter på en gang, så den bedste måde at minimere overgange mellem strøg ved at udglatte maling langs kanterne, som du ikke kan holde våd.

Derudover skal kanter pensles eller afdækkes for at få en skarp og pæn kant. Nogle malere brugere at springe dette over og bare rulle helt ud til kant, og den måde og spare tid, men det er sjusket, opbygger overskydende maling i hjørnet og kan efterlade løber eller en tyk malelinje på væggen.

LoadingOpdatering...