Jotun indendørsmaling vægmaling PVA. Glans 05, 07 eller 20

Produkt beskrivelse

Jotun vægmaling  PVA 05, 07 eller 20 Vejl. udsalg op til kr. 959,00

Billig pris fra kr. 469,00

Hvordan gør jeg ?

Jotun vægmaling  PVA fås i tre forskellige glans. 05, 07 eller 20. Malingen er pva-baseret, refleksfri indendørsmaling, og der er ikke tilsat opløsningsmidler, er mest brugt af den professionelle maler, da jotun har Lady serien der henvender sig til "gør det selv folket". Har god dækkeevne, lav sideglans, og stænker ikke meget når du maler.

Produkt fordele
- Smukt slutresultat
- Nem at arbejde med
- Dækker ekstra godt
- Svanemærket og miljømærket

Klik for at tone din egen farve

Rækkeevne 7-10 m2 pr. L.

Sikkerhedsdatablad her:

Produkt valg

Vejl. Udsalg: fra 779,00DKK

Pris: fra 469,00DKK

Du sparer: 310,00DKK! (39.79%)

Loading Opdaterer kurv...

Bestil inden torsdag d. 17-01 kl. 06.00, så du kan hente i Roskilde samme torsdag fra kl. 15 eller modtage det med posten fredag d.18-01

Yderligere produktinformation

Jotun JOTAPROFF PVA bruges som grundmaling og sludbehandling på sandspartel, puds, beton og gipsplader. Skal påføres med rulle eller pensel eller sprøjte på en væg med ensartet lag korrekt og jævnt.

Det kan være en fordel at bruge en primer på sugende overflader, i form af Microgrunder eller Microdispers, så vil overfladen suge mindre, og du vll derved sparer på malingen, men har du nok kan også bare male en gang ekstra for at fylde overfladen op. Tidligere malede flader i god stand skal normalt kun males en gang, hvis du er ude i farveskift skal der mindst males to gange. Malingen er let at påføre og vil give et bedre udseende.

Brug et mildt rengøringsmiddel til at fjerne eventuelle vægforurenende stoffer eller brug spærende maling til for at undgå problemer med pletter efter sod eller knaster.

Malingen fås i 3 forskellige glans, Glans 5 til vægge og lofter i opholdsrum og værelser, glans 07 til brugs rum og glans 20 i rum med fugt. De fleste vælger farven hvid eller hvid i en af de mange tonede hvide knækked nuance.

Bruger du ikke alt maling, så kan den godt gemmes i mange år, tilsæt evt. lidt atamon, og så længe maling ikke udsættes for frysningstemperaturer, vil maling kunne stå i mange år.

LoadingOpdatering...