(GORI 606) GORI Professional Advance Superdækkende (GORI 100)

Produkt beskrivelse

(GORI 606) GORI Professional Advance Superdækkende Butikspris 5 L. kr. 999,00

Billig pris køb fra kr. 539,00

Hvordan gør jeg ?
GORI Professional Advance Superdækkende er vandbaseret heldækkende olieemulsion træbeskyttelse. Beskytter på alt udvendigt træ til hegn, skure, udhæng og meget andet. Males direkte på træoverflader, er let at påføre og giver beskyttelse i mange år.
Diverse farvekort.

Klik og du kan Tone din egen farve

Sikkerhedsdatablad klik her

Rækker 6-12 m2 pr. L.

(se Test med GORI Professionel Advance her)

Produkt valg

Vejl. udsalg: fra 999,00DKK

Pris: fra 539,00DKK

Du sparer: 400,00DKK! (40.04%)

Loading Opdaterer kurv...

Bestil inden tirsdag d. 18-11 kl. 06.00, så du kan hente i Roskilde samme tirsdag fra kl. 15 eller modtage det med posten onsdag d.19-11. Dette er vores normale leveringstider, hvis du har travlt, så kontakt os på mail: maling@maling-halvpris.dk, telefon eller SMS: 42704995

Yderligere produktinformation

Brug det på udendørs træ som facader, gavle, udhæng m.m. Giver beskyttelse mod skimmel. Indeholder olie som giver god indtrængning og vedhæftning på tidligere behandlede og nedbrudte overflader. Du kan bruge pensel, rulle eller sprøjte. Hvis malingen blærer og revner på træflader er det fordi den har dårlig vedhæftning, og at træet gasser. Derfor er det vigtig på nyt træ at grunde med vandlig grunder.

Træets naturlige farver bliver med tiden flade og kedelige når træet udsættes for sollys og hvis det ikke behandles. Men træbeskyttelse kan du give det en flot ensartet farve men så fjerner du dens naturlige farve. Derfor er det sidste trin i dit projekt, som giver en robust træoverflader der holder længe, samt et forbedret udseende og øget modstandsdygtighed mod fugt og andre miljømæssige påvirkninger.

Denne vandbaserede maling en form for indpakning og topbeklædning til træoverflader for at opnår den optimal vejrbeskyttelse, men også enestående modstandsdygtighed mod ridser og snavs.

LoadingOpdatering...