Malertape og afdækningstape

kr. 39,00kr. 59,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Malertape skal du bruge til at beskytte mod maling på karme og andet der skal dækkes af, inden du går i gang med dine egne malerprojekter. Malertapen kan bruges til både pensel, rulle og spray. Når du bruger malertape, kan du få flotte og skarpe kanter, beskytte f.eks stikkontakter eller andre mindre dele, der ikke skal males.

Et trick for at få malertapen til at sidde fast, så malingen ikke løber under, er det vigtigt at overfladen er ren og tør, og bliver presset fast. Hvis malertapen sidder på glas i et vindue, er det lettest at bruge en glasskraber til at skrabe resterne af. Men på glas kan du også helt undlade malertape, og så skrabe alt maling af. Hvis du skal afdække et gulv f.eks et træguld, kan du bruge pap, læg det ovenpå gulvet og pres al luften ud. det skal så sættes fast rundt i kanten med afdækningstape, og hold lidt afstand til væggen, så maling ikke rives af væggen efter tørring.

Den malertape du finder her i butikken højkvalitet afdækningstape, som er nem at fjerne igen, og limen hærder ikke for hurtigt da den så bliver svær at fjerne igen, limresterne kan sættes sig fast hvis du køber en billig tape Bør dog fjernes inden 7 dage. Kan bruges til alle krævende overflader og opgaver, hvor du har brug for en særlig beskyttelse under malerarbejdet.

Skal du male udendørs træværk anbefaler vi at bruge tape med bredden 35mm eller derover. Indendørs kan mindre bredde sagtens bruges. Malertapen er lavet af papir og klæber med naturgummi, som hærder langsomt op.
Du kan vælge mellem 4 typer, 25mm bredde, 35mm bredde og 50 mm bredde De er alle 50 meter i længden. Den specielle 20m x 18cm er et skags skørte der har 25mm tape, hvor du trækker skørtet ud over en bred liste eller andet der skal afdækkes.

Yderligere information

Tape

Afdækningstape 20m x 18cm, Afdækningstape 50m x 25mm, Afdækningstape 50m x 38mm, Afdækningstape 50m x 50mm