Beckers Scotte GT 10L Glans 5 , 7, 10 og 20 Høj slidstyrke og dækkeevne

kr. 699,00kr. 819,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Beckers Scotte GT serien er efter vores vurdering klart beckers ypperste serie af vægmaling fra Beckers

bruges indendørs vægge og lofter, hvor robust, smudsafvisende vaskbar overflade ønskes.

Beckes Scotte GT 5 er egnet til maling af flader af sandspartel, puds, beton, træfiber-, spån- og gipsplader samt væv etc. Malingen har en c. Produktet er godt til rum som køkken, entré, trappeopgange, korridorer, skoler m.m.

Beckes Scotte GT 7  indeholder ikke organiske opløsningsmidler og derfor er den meget velegnet til institutioner, børnehaver, sygehuse, skoler og andre miljøer, hvor der stilles store krav til overfladen. Den er også skånsom overfor miljøet set fra et arbejdsmiljø synspunkt. Er en akrylatlatex maling.

Beckes Scotte GT 10 er takket være sin meget gode hæfteevne til tidligere malede overflader specielt velegnet som reparationsmaling. Den passer også rigtigt godt til ny- og ommaling af overflader af sandspartel, puds, beton, træfiber, spån- og gipsplader samt væv osv. Malingen opfylder vaskbarhed klasse 1 EN13300, som gør, at den kan bruges i køkken, trappeopgang, korridorer osv.

Beckes Scotte GT 20 er en halvmat akrylat latexmaling med høj dækkeevne. Den har en lav, blød kornethed med god vaskbarhed. På grund af den gode hæfteevne til tidligere latex-, alkyd- og oliemalingsmalede flader er den god at reparationsmale med. Den giver et jævnt og smukt udseende, tørrer hurtigt, let at rengøre, ringe smudsoptagelse, god dækkeevne og den gulner ikke.

Læs mere om produkterne + hent sikkerhedsdatablade

Rækkeevne 6-8 m2 pr. l. Prisen er inkl. fragt, henter du selv malingen kan du spare yderligere op til 80 kr.

Yderligere information

Vægt N/A
Glans:

Glans 05, Glans 07, Glans 10, Glans 20

Farve:

Modehvid, S0802Y, S0502-Y, Råhvid, S0500-N, RAL 9010, Vit/hvid