Beckers Perfekt Täcklasyr (Til nyt træ og ommaling af træ) lysægte pigment

kr. 999,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Beckers Perfekt Täcklasyr 10L butikspris kr. 1.299,00

Billig pris kr. 849,00

Hvordan gør jeg ?

Beckers Perfekt Täcklasur er en alkydolie-akrylat hybrid, beregnet til ny- og ommaling af træfacader og andet træværk.

Træværk som vindskeder, hjørner og lign. Den unikke sammensætning af bindemiddel kombinerer de bedste egenskaber af tre forskellige bindemiddelstyper. Specielt egnet til overmaling af tidligere laserede facader ved ønske om farveskift, men med bevaret træstruktur.

Perfekt Täcklasur er beregnet til udendørs brug, nyt eller tidligere malede, laseret fabriksgrundet og trykimprægneret træ. Den er lige velegnet til træfacader som rammer, vindfang og træværk, men kan også bruges i fals og kant, da den ikke klæber.

Indeholder lysægte pigment.

Den unikke sammensætning af bindemidlet kombinerer de bedste egenskaber af tre forskellige bindemidler, der gør Perfekt Täcklasur let at påføre og god vedhæftning med en særdeles god indtrængning, der giver træet langtidsbeskyttelse mod vandoptagelse. Den fremhæver træets naturlige struktur.

Den er særdeles velegnet, når man ønsker farveskift, men samtidig ønsker at bibeholde træstrukturen for eksempel på gamle laserede overflader som man ønsker at friske op med en ny farve.

sikkerhedsdatablad

Rækkeevne: 6-10 m²/liter og behandling.

(se Test med Beckers Perfekt Täcklasyr)

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse:

10L

Farve:

Vit/hvid, Kridt/hvid, Sort, Kulsort, Ibenholdt, Eng grøn, Djuphav, RAL 5014, Antracit grå, Ral 7016, Falurød, Svenskrød, Flint 223, grøn umbra, Klippegrå, Lys dodenkop, Lys grå umbra, Marehalm, Skagengul, Skifer, Sort umbra, Stengrå, Svenskrød